V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Curs Yasunari Kitaura Shihan a Barcelona

Després de les vacances d’agost, per fí tornem a practicar Aikido amb el Mestre Kitaura assitint aquest cap de semana al seu primer curs de la temporada.

Enguany el curs ha estat organitzat pels gimnasos Kihon i Satori, i s’ha celebrat els díes 18 i 19 de setembre al complex esportiu de la Universitat de Barcelona, on no es feia desde l’any 2007, ja que dos anys seguits s’havia fet a la localitat de Bigues i Riells.

Aquest cop, durant les tres classes del curs el Mestre ha explicat les tècniques a partir de ryote dori, shomen uchi, ushiro ryote dori, i ushiro ryote dori kubishime, com sempre donant gran importància a moviments bàsics i explicant que la seva correcte elaboració s’ha de iniciar desde Hara, on neix la línea de Ki que s’expandeix cap a l’adversari; i no desde una gran força física o aprofitant un gran volum de cos.

Motius personals van obligar al Mestre a acabar la classe de diumenge una mica abans de l’horari previst, ens vem quedar amb ganes de més, però igualment vem poder disfrutar de les seves tècniques i explicacions, i esperem rebre aviat informació sobre un nou curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>