V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Curs a Zaragoza

Els passats 21 i 22 de gener el mestre Kitaura ha impartit un curs a Zaragoza, organitzat per l’ASARAI, (Asociación Aragonesa Aikido) curs impartit en un espai petit comparat amb els que ens podem trobar en cursos com els de Barcelona i Madrid, fet que dona una proximitat excepcional amb el nostre mestre.

A la classe de divendres tarda els assitents eren una vintena, la gran majoria de Zaragoza i molts d’ells cinturons blancs amb un gran entusiasme, sobretot aquells que veien al mestre per primer cop. La classe va ser molt propera i el mestre va treure gran part dels assistents, corregint detalls bàsics com posició o respiració, alhora que insistia en el concepte de direcció, de dirigir a uke en l’aplicació de la tècnica.

2bDurant les dues classes del dissabte hi havia més presència de cinturons negres i el mestre va seguir en la línia de dirigir l’atac i marcant molt el treball des de Hara.

Va ser una gran experiència i una gran oportunitat per treballar amb aikidokes de tots els nivells, en un ambient d’humilitat i respecte. Ens vam sentir molt ben acollits tant per part dels participants de Zaragoza com per part dels organitzadors.

I com passa en aquestes cursos, una gran ocasió per retrobar vells coneguts d’altres clubs i conèixer nova gent (hi havia representació de clubs de Donosti, Pamplona, Logroño, València i Barcelona).

3b 5b 6b

One Response to Curs a Zaragoza

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>