V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Exàmens de Dan 2012

El dissabte 6 d’octubre era la data que tots els candidats a exàmen de grau Dan esperaven que arrivés com abans millor, no només per què passesin els nervis sino per a celebrar el nou grau obtingut.

Del nostre dojo es presentaven en Pablo per 1r Dan i en Lluís de 2n Dan.

Igual que l’any passat, l’event es va celebrar al Poliesportiu Municipal de Vilassar de Mar.

Aquest any el tribunal va estar format pels Mestres, Samuel Ordoñez, 4rt Dan; que va debutar com a examinador; Antonio Pavón, 4rt Dan, i Jaume Gelabert, 6è Dan i president del tribunal d’exàmens.

Durant tres hores, de 10h a 13h, es van anar examinant tots els candidats. Els de 1er Dan s’examinaven en torns de tres ja que eren més nombrosos. En el primer torn li va tocar a en Pablo, i això va ser una sort ja que així se li van pasar els nervis de seguida! L’exàmen d’en Pablo va ser molt bó, marcat per l’extensió i l’estil que intentem aprendre del nostre Mestre Kitaura. L’uke d’en Pablo va ser en Lluís que després s’examinaria de 2n Dan; i al randori es fa afegir l’Edu, company nostre de Bigues. L’Edu i en David, també de Bigues, s’examinaven igualment de 1r Dan i van fer uns bons exàmens.

En arrivar el moment dels exàmens de 2n Dan, el primer va ser l’altre candidat d’Aikido Rocafort, en Lluís. Els de 2n Dan eren examinats de dos en dos, excepte el primer i l’últim que els va tocar sortir al tatami a ells sols devant la mirada de tothom, això va fer que en Lluís estigués potser una mica més nerviós però no se li va notar i va fer el seu examen correctament, i amb en Pablo de uke.  Al randori també va participar l’Edu de Bigues, i he de dir que va ser un randori molt dinàmic que em va agradar força.

Quan van acabar els exàmens en Jaume Gelebart va fer unes petites correccions generals i indicacions de cara a millorar detalls d’elaboració de les tècniques, encara que en general es va veure un bon nivell.

Després el president d’ACAC va aprofitar per entregar el diplomes d’aquells examinats anys anteriors que no van poder anar a recollir-los el día de l’entrega.

En acabar va ser l’hora d’anar al tatami a felicitar a tots els companys i companyes pel seu nou grau, i tot seguit passar pel bar a pendre la cervessa!

He de felicitar a en Lluís i en Pablo pels seus exàmens i per la feina feta no només les setmanes abans de l’exàmen, que repassaven tots els detalls, sino també durant tot l’any amb l’assistència a classe i a cursos d’ACAC i del Mestre Kitaura, i l’interès en l’Aikido.

Felicito també a tots els companys d’ACAC que s’han examinat, en especial als de Bigues, i als d’Aikido Mataró i Associació Adrianenca, molt bons companys i amics nostres amb els que practiquem més assíduament.

Us deixo aquí l’enllaç a les fotos: EXÀMENS DAN 2012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>