V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Agraïments

Ara que ja finalitza 2012 faig memòria de moments que ens ha proporcionat l’Aikido aquest any, alguns pels que em sento molt agraïda i que no serien posibles sense la col·laboració d’amics i companys aikidoques de diferents dojos.

Per això és important resaltar aquesta col·laboració i cooperació que fa que els diversos clubs ens mantinguem units. Què faríem sense el contacte de companys i amics d’altres dojos? Només practicar Aikido al dojo propi sense tenir contacte exterior no és precisament enriquidor. Tampoc podríem organitzar classes especials, cursos, i diferents events, ja que o no assistiría ningú, o ens resultaría més complicada l’organització.

Justament aquest any Aikido Rocafort ha volgut organitzar una clase solidària, amb la que estem molt contents del resultat ja que encara que modesta, és el nostre primer event especial, però que en gran part ha sigut possible gràcies a la col·laboració dels mestres i companys d’Aikido Mataró, que es van oferir a impartir la classe i portar-nos el tatami.

A part d’això igualment estic molt agraïda a Aikido Mataró pel fet d’haver-me convidat a impartir un curs al seu dojo, i encara que no em veig prou preparada per impartir aquest tipus de classes especials, em va fer molta il·lusió i vaig disfrutar molt rodejada tant pels meus alumnes com per tots els bons companys que van asistir.

Per tant desde aquí vull agrair tant a Aikido Mataró com a altres dojos que han organitzat events i han assitit a d’altres durant l’any, com Aikido Vilassar, Aikido Estrac, o Associació d’Aikido Adrianenca, ajudant així a potenciar la unió entre nosaltres i animant a continuar formant part de la gran familia d’Aikido.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>