V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Darrera classe de l’any

Dijous passat vam tenir la darrera classe d’aikido de l’any. Com cada últim dijous del mes tocava pràctica amb armes, i en aquest cas vam treballar bokken waza.

La primera part de la classe es va dedicar a repassar les diferents formes d’atac i cobertura, així com un bon treball de la distància entre uke y tori quan ambdós porten bokken (kumi tachi). La segona part de la classe es va centrar en resoldre atacs on tant uke i tori porten bokken: ikkyo, kote gaeshi y shiho nage.

Els darrers minuts de la classe els vam dedicar a juji waza kurisumasu boushi (tècnica lliure amb gorret de Nadal), amb la promesa de que si el gorret queia acabaríem l’any amb un intensiu de koshi nage. I amb esforç i concentració es va poder evitar el drama. ;)

Aprofitant que aquest serà el darrer article del 2012, volem desitjar-vos a tots un feliç 2013, que ben segur vindrà carregat de noves iniciatives i molta il·lusió.

Ens veiem el dia 3 de gener!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>