V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

2ª Marató Solidaria d’Aikido

El diumenge 10 de febrer va tenir lloc al Poliesportiu de Premià de Dalt la 2ª Marató Solidaria d’Aikido. La idea de realizar aquest event va surgir l’any passat amb la 1ª Marató que es va celebrar també al voltant d’aquestes dates, dins del projecte denominat “1000 ukemi solidaris”, organitzat per en Jaume Segura, mestre d’Aikido al Dojo Aitai de Premià de Mar.

En aquella primera ocasió la recaptació es va destinar a l’ajuda a Somàlia. Aquest any s’ha dedicat a favor de la Fundació del Banc d’aliments.

La jornada va durar cinc hores, desde les 9 h fins les 14 h, i va comptar amb la col·laboració de set Mestres de diferents dojos i associacions de Catalunya:

jaume-marató

  • Jaume Gelabert, 6è Dan (Aikikai Catalunya ACAC)
  • Salvador Chaves, 6è Dan (Federación Española FEJIDA)
  • Jordi Amorós, 5è Dan (Aiki Catalunya)
  •  Jordi Gilabert, 4rt Dan (Aikikai Catalunya ACAC)
  • Lluís Traver, 4rt Dan (Grup Aikido-Ka)
  • Jaume Segura, 4rt Dan (Aiki Catalunya)
  • Núria Bertran, 3r Dan (Aikikai Catalunya ACAC)

Cada mestre va disposar de 35 minuts per impartir classe, i explicar els conceptes bàsics i la forma personal de treballar i entendre l’Aikido.

Entre classe i classe es feien unes pauses de cinc minuts per descansar i recuperar energía amb l’aigua, infusions i fruita que els organitzadors van posar a disposició de tots els practiants. Al voltant del migdía, entre les classes del mestre Jordi Amorós i Jaume Gelabert, el representant del Banc d’aliments va fer una petita intervenció per explicar-nos la tasca solidària d’aquesta entitat i mostrar-nos el seu agraïment per haver organitzat i asistit a aquesta Marató.

Va ser un event bastant exitós ja que ens vàrem reunir una cinquantena de practicants, i això juntament amb els donatius de la fila 0 ha recaptat fins ara que escric aquestes línies la cantitat de 1.070€.

A la fotografía de grup veureu tots els asistents. Ha estat compartida per en Jaume Segura al grup 1000 ukemi solidaris, on podreu trovar més imatges i informació.

I al nostre àlbum podeu veure la resta de fotografíes que vàrem fer:  2ª Marató Solidària.

GRUP

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>