V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Classe a l’aire lliure

IMG_7597El mes passat quan començava a arrivar el bon temps vam pensar en fer una classe d’armes a l’aire lliure, a algún parc o platja, i mentre rumiavem a on podíem anar vam decidir a fer-ne una al lloc més proper, la pista poliesportiva descoberta del nostre gimnàs. A aquesta pista s’hi acostumen a fer partits de futbol i de tennis, i també l’aprofiten els nens del col·legi dels Salesians per a les classes de gimnàstica, però els dijous al matí acostuma a estar lliure, així que aprofitant un esplèndit día assolellat vem traslladar una de les nostres classes aquí.

El paviment és de gespa artificial amb grànuls de cautxú, i és molt confortable tant per desplaçar-se com per fer ukemi, encara que ukemi no vam fer gaires ja que més que res vaig centrar la classe en kata de bokken i jyo, i va ser cap al final quan vaig passar a treball de tachi dori, amb tècniques com shiho nage o nikyo.

Com no sabíem si passaríem calor, vam decidir no posar-nos la hakama, això també va servir per poder observar millor la posició de les cames, el kamae correcte.

Va ser una bona idea practicar a l’aire lliure. A part d’estar a gust amb el bon temps que feia, al ser un espai tan ampli no ens feia estar pendents de donar algún cop al mirall que tenim a la nostre sala de tatami! I sobretot va ser un canvi de rutina que sempre va molt bé, per això mirarem d’anar repetint l’experiència de tant en tant.

Vista general de la pista descoberta.

Us deixem aquí unes quantes fotos que vam estar fent per què vegeu com va anar.

IMG_7586  IMG_7584  IMG_7591  IMG_7593  IMG_7594  IMG_7595  IMG_7598  IMG_7600  IMG_7601  IMG_7602  IMG_7604  IMG_7603

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>