V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Curs del Mestre Kitaura a Vitoria

Els díes 6 i 7 de novembre ens vem desplaçar a Vitoria-Gasteiz per asistir a un curs més del Mestre Kitaura. Respecte a les instalacions del poliesportiu Arriaga, lloc a on s’impartia el curs, vem quedar molt satisfets ja que son molt bones i compta amb un magnífic tatami.

En aquest curs hem de dir que el Mestre Kitaura va estar espectacular i ens va sorprendre en moltes tècniques. A part de les seves explicacions habituals remarcant els conceptes bàsics de l’Aikido, va realizar una gran varietat de moviments, molts d’ells projeccions Kokyu nage, que van donar un bon ritme de treball durant el curs.

Poster curs

A més hem de remarcar que va dedicar gran part d’una classe a mostrar-nos un impresionant repertori de variacions de Sumi otoshi.

Hem quedat molt contents d”haver assistit a aquest curs ja que a la ciutat de Vitoria ens hem trovat molt a gust, tant als seus carrers, com amb la seva gent; i hem tornat amb moltes variacions de tècniques apreses, algunes que no haviem vist mai abans, i amb les ganes de continuar estudiant-les en properes ocasions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>