V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Exhibició Aikido Mataró 2012

Dins de les activitats programades per a les festes de Les Santes, el dissabte día 21 de juliol de 11h a 13h, el club d’Aikido Mataró va realizar una exhibició al Poliesportiu Eusebi Millán.

La idea era donar a conéixer al públic assistent en què consisteix l’Aikido, mostrant principalment el funcionament d’una classe habitual, a la que al final es va afegir una mica d’exhibició per mostrar totes les possibilitats de l’Aikido, i en la que van participar tots els hakames assitents.

La classe va estar dirigida pels tres Mestres del club: Jaume Gelabert, Manel Fernández i Samuel Ordoñez. Va començar en Samuel amb l’escalfamanent i l’explicació d’unes quantes tècniques, i el van seguir en Jaume i en Manel.

En acabar la classe cada un dels hakames va fer una petita demostració d’uns quants minuts. Els primers a sortir “a pista” vem ser els Mestres dels dos altres clubs assistents a la jornada: En Paco de l’Adrianenca d’Aikido i jo de Rocafort, i tot seguit va arrivar el torn a la resta de companys.

Finalment en Samuel ens va oferir un exel·lent randori amb cuatre ukes, i en Jaume i en Manel diverses tècniques amb jo y bokken.

Hem creat un album amb les fotos que vem estar fent, les podreu veure AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>