V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

VII Marató d’Aikido a Vilassar

Aquest darrer cap de setmana s’ha realitzat la 7a Marató d’Aikido a Vilassar de Mar, trobada que s’organitza just a l’inici del període estiuenc i que marca el final de la temporada. Es tracta d’una sessió de treball de 5 hores seguides dirigides per 7 mestres diferents.

La jornada va començar amb uns exercicis d’escalfament a càrrec de l’amfitrió i promotor d’aquesta trobada, Jordi Gilabert, qui després d’una sèrie d’exercicis bàsics va cedir el torn a la resta de mestres que hi participaven: Manel Fernández, Eloy Orduna, Xavier Revilla, Jaume Gelabert, Quico Masafrets i Jordi Amoròs.

Cinc hores donen per fer una gran varietat de tècniques, tot i que en general diría que una gran part es van treballar amb atacs jodan tsuki i agafades de katatedori (gyaku hanmi y ai hanmi). Es va insistir bastant en el treball d’irimi nage, doncs si no em falla la memòria pràcticament tots els mestres van incloure’l com a exercici en les seves tandes.

El treball amb armes va venir de la mà d’en Quico Masafrets, començant amb l’execució d’una kata amb jo, i seguint amb exercicis de bokken per parelles. I per acabar Jordi Amoròs va proposar per acabar tres tècniques més relaxades donat el grau d’esgotament que ja acumulàvem.

Val a dir que em va recordar un festival de fi de curs, no només per la intensitat de l’exercici sinó per l’oportunitat de coincidir amb companys i amics d’altres clubs amb els que era un plaer retrobar i treballar una mica.

Només resta felicitar i donar les gràcies a tots els que heu treballat per fer possible aquesta trobada, ha estat tota una experiència! Enhorabona! I si voleu veure algunes fotos, aquí una petita mostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>