V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Classe i entrega de diplomes Dan a Sant Adrià

Manel FernandezEl passat dissabte 24 de febrer va tenir lloc l’entrega de diplomes de Dan, que de nou es va celebrar al Complex Esportiu de Marina Besòs, organitzat per la Associació Cultural Aikido Adrianenca. Aprofitant la trobada d’aikidokes es van organitzar dues classes de dues hores, una pel matí i l’altra per la tarda.

En Manel Fernàndez (6è Dan Aikikai) va iniciar la classe del matí amb tècniques basades en ushiro ryotedori, posant èmfasi en mantenir la distància i protegir-nos adequadament evitant exposar punts febles. Aquest aspecte es fa reforçant a continuació mitjançant treball amb tanto dori que permet visualitzar molt millor aquest aspecte.

En la segona part de la classe en Jaume Gelabert (6è Dan Aikikai) inicia el treball sobre atac de ryo katate dori executant diferent tipus de projeccions. Com que el treball es vol enfocar en l’execució de les projeccions des de hara, en aquest bloc es realitza el treball en estàtic quan uke ens agafa amb força. La segona part es centra en bokken waza.

Per la tarda en Jaume inicia la classe treballant l’absorció en sumi otoshi per tot seguit resoldre l’atac amb diferents tècniques (ikkyo, nikkyo,…), així com una mica de treball amb jo i bokken. El bloc del Manel es va basar en tècniques sobre ushiro kata dori, amb un bon treball de correcció en aspectes com l’execució de l’absorció i la intenció de l’atac. En clau simpàtica, en aquesta tanda d’exercicis ens hi vam deixar literalment les banyes. :)

I per tancar la jornada, va tenir lloc finalment l’entrega de títols de 1r a 4t Dan. Felicitacions a tots els que han obtingut el reconeixement al seu esforç i, com no, als mestres i organitzadors de la trobada! Podeu veure les fotos que va fer el Jordi González d’Aikido Mataró, així com un video de 20 minuts que recull bona part de les tècniques treballades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>