V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Classe a l’aire lliure a Sant Adrià.

写真 1copiaAra que ja som al setembre, ja ha començat la temporada de classes especials i seminaris d’Aikido 2013-2014. La primera activitat del calendari d’ACAC va tenir lloc el dissabte día 7.

Es va tractar d’una classe a l’aire lliure, a una pista de futbòl amb gespa artificial de les instalacions del Poliesportiu Marina Besòs a on ténen el dojo els nostres companys de l’Associació Adrianenca d’Aikido.

Van ser tres hores de pràctica, dividides en dues classes d’una hora y mitja cada una, impartides pels mestres Manel Fernández, 6è Dan, i Jaume Gelabert, 7è Dan ACAE.

La primera classe la va impartir el mestre manel que es va centrar en realitzar tècniques bàsiques com kokyu ho, kokyu nage, shiho nage, irimi nage o nikkyo, amb diversos atacs con ryote dori, o shomen uchi, tot això tenint en comte petits detalls per anar perfeccionant cada moviment, sobretot de cara als apirants a exàmen de 1r i 2n Dan que van assitir i s’examinaran a l’octubre.

写真 2copiaEn acabar la classe de’n Manel i després d’un petit descans per recuperar líquits, en Jaume va proseguir amb un interessant treball de bokken, començant amb una sèrie de suburis, passant per kumitachi i acabant amb tècniques de tachi dori com inmovilitzacions i projeccions.

Va ser una pràctica molt amena i entretinguda amb més de cinquanta assitents. El temps també va acompanyar, ja que encara que feia humitat per estar al costat del mar, no feia gaire sol i no vam passar massa calor.

Us deixo un parell de fotografíes que vaig fer en començar la classe i un vídeo resum de la jornada, que ha estat gravat i editat pel nostre company Juan José Gonzalez.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>