V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Classe a Aikido Arbúcies

GRUPO 02Ja havíem compartit algunes fotos fa uns mesos, ara us deixem el resum en vídeo de la trovada que vem fer al mes de març amb els nostres companys d’Aikido Arbúcies, que ens van convidar a fer una classe amb ells un dissabte al matí.

No cal dir que ens agraden molt aquest tipus de trobades amb altres dojos, ja que a part de gaudir molt, tant dins com fora del tatami, també fomenten el companyerisme i enriqueix la nostre pràctica.

IMG_0217El dojo d’ Arbúcies està situat a un lloc inmillorable, just al costat de la riera, i la classe d’Aikido va estar acompanyada en tot moment pel relaxant so de l’aigua al passar.

Després de dues hores de classe, mirant d’explicar conceptes marcats per les bases del nostre Mestre Yasunari Kitaura; vem anar tots plegats a fer la cervessa i unes patates braves com aperitiu, ja que no vam poder quedar-nos a dinar per què alguns de nosaltres aviem de treballar a la tarda.

Estem molt agraïts al Sensei Pep, i a tots els companys d’Arbúcies per la invitació, ja que va ser una jornada en la que ho vam passar molt be i que esperem poder repetir aviat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>