V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Curs mestre Kitaura a València

Els passats díes 21 i 22 de febrer va tenir lloc a Torrent (València) el curs anual que el Mestre Yasunari Kitaura imparteix a aquesta localitat, i al que vem tenir la ocasió de poder assistir-hi.

Els nombrosos participants van omplir completament l’ampli tatami del gimnàs Herca, a on vem poder practicar molt a gust les tècniques explicades pel Mestre. Sobretot s’ha de destacar el gran nombre de Irimi nage que va realitzar, basant gran part de les seves classes en l’ elaboració d’aquesta tècnica en quasi totes les seves variacions.

Encara que el Mestre va allargar les seves classes més d l’hora i mitja prevista, ens quedem amb ganes de tornar a gaudir del seu Aikido i esperem poder assistir ben aviat a un nou curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>