V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Terri Teshiba Sensei, 6è Dan a Barcelona

El dijous 10 de juny la Terri Teshiba Sensei, 6è Dan Aikikai, va impartir classe a Bigues i Riells (Barcelona).

La Terri Teshiba és l’actual Instructor en cap de l’Aikido Instutute of New Mexico, i és 6è Dan desde el juny de 2009 quan Chiba Sensei li va otorgar aquest grau.

Va ser President del Consell de Mestres i Comité d’exàmens del North America Birankai durant els 4 darrers anys, i imparteix nombrosos seminaris a Estats Units, Amèrica Llatina, i Canadà.

A part de la Terri Teshiba, l’Aikido Institute of New Mexico també està dirigit per Pablo Vázquez, actual Director Tècnic del Birankai International, el qual va ser un dels primers instructors americans amb un 6è Dan otorgat per Chiba Sensei.

L’antiga amistat de’n Pablo Vázquez i el Mestre del dojo de Bigues, ha fet possible la visita de la Terri Teshiba, que aprofitant el seu desplaçament a Barcelona per un congrés de neurociència s’ha ofert per fer una classe conjunta.

Va ser una interesant classe en la que la Terri Teshiba que sota l’atac de gyaku hanmi ens va explicar conceptes bàsics com tenkan, irimi i extensió; i encara que amb un estil diferent en alguns aspectes al del nostre Mestre Kitaura, vem poder veure que la base és la mateixa.

Tots vem sortir molt contents de l’experiència i esperem que la Terri Teshiba torni aviat a visitar-nos.

One Response to Terri Teshiba Sensei, 6è Dan a Barcelona

  1. nuria

    Realment interesant observar el treball contundent però al hora elegant de la Terri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>