V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Exàmens de Dan de l’ACAC

En aquesta ocasió us parlem de la jornada d’exàmens de 1r i 2n Dan de l’ACAC, que va tenir lloc el dissabte 16 d’octubre, dins del recinte del Palau D’Esports de Granollers.

Aquest any el tribunal estava format pels mestres Jaume Gelabert, 6è Dan, President del Tribunal d’exàmens i mestre d’Aikido Mataró; Xavier Revilla, 5è Dan, President d’ACAC i mestre d’Aikido Granollers; i Antonio Martín, 5è Dan i mestre del gimnàs Kihon d’Hospitalet.

La jornada va començar a les 10,30h i es va allargar fins aproximadament les 14,30h, una hora més de l’horari previst, degut a l’elevat nombre de candidats que hi ha hagut en aquesta convocatòria, la majoria d’ells aspirants a 1r Dan.

Els exàmens es van anar realitzant simultàneament amb altres esports que es practicaven al poliesportiu i encara que el soroll ambiental no permetia en alguna ocasió escoltar prou be el nom de la tècnica requerida, això no va ser inconvenient ni motiu de desconcentració pels aspirants, que encara que amb petits errors o confusions propis dels nervis de l’exàmen, anaven realitzant els moviments amb fluïdessa, i en general amb un bon nivell.

Un nivell que sempre puja quan s’examinen els aspirants a 2n Dan i que ens va permetre acabar la jornada amb un exel·lent randori realitzat per un alumne d’Aikido Mataró.

Desde aquí l’enhorabona als nostres nous 1r Dan Laura Atienza i Rubén Pérez, i a tots els nostres companys d’ACAC que han passat de nivell.

One Response to Exàmens de Dan de l’ACAC

  1. albert

    Felicitats a tots!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>