V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Curset Mestre Kitaura a Mataró

L’últim cap de setmana d’abril, díes 25 i 26, va tenir lloc el curset del Mestre Kitaura a Mataró. Enguany ha dedicat les tres classes el curs íntegrament a la demostració de tècniques sobre atac de Tanto, o Tanto dori.

Va realitzar tècniques en totes les seves variacions i diferents atacs, com Tsuki, Shomen, o Yokomen, acompanyades també d’interesants explicacions d’altres nomenclatures d’atacs com el Yokomen nomenat també “kesa giri” i l’atac invers nomenat “Gyaku gesa”.

Va resultar un curset molt interesant del qual us deixem unes fotografies.

P4250775 P4260822 P4260827

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>