V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Classe de Jordi Gilabert

El passat dissabte dia 26 Aikido Estrac va convidar a impartir classe al mestre d’Aikido Vilassar Jordi Gilabert, 3er Dan Aikikai.

Es tracta d’una iniciativa que els companys d’Estrac han iniciat en la que aniran convidant regularment un mestre (la intenció es un dissabte cada mes), on tots podrem trobar-nos, treballar amb altres mestres dels que ben segur podem aprendre tots coses noves i alhora treballar amb aikidokes d’altres dojos.

En un dia assolellat on la llum natural donava caliu natural a l’espai vam gaudir d’una classe molt dinàmica en un molt bon ambient on es van treballar tècniques sobre atac katatedori en una primera part, una mica de treball en hanmi handachi , y una darrera part d’atacs en yokomenuchi.

Hi vam trobar assistents de molts del clubs (Vilassar, Mataró, del Prat, de l’Hospitalet…) i el tatami va estar prou ocupat en tota la seva extensió, tot un èxit!

Al finalitzar la classe es van donar a conèixer la idea de fer un curs on es recolliran diners per a ajudar als damnificats del desastre natural que ha viscut Japó recentment. Ara per ara no hi ha encara data d’aquesta iniciativa.

Un bon grapat ens vam quedar després a dinar tots plegats al restaurant del poliesportiu de Caldetes on vam passar una bona sobretaula i vam recuperar forces.

Només ens resta felicitar als organitzadors de la iniciativa i encoratjar-los a seguir així.

One Response to Classe de Jordi Gilabert

  1. Pingback: Koshi nage

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>