V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Classe conjunta a Bigues i Riells

En aquesta ocasió, entre curs i curs del nostre Mestre Kitaura, us parlem d’una de les classes especials conjuntes que realitzem conjuntament al Dojo de Bigues i Riells un dissabte al mes.

Les classes, de dues hores de duració, habitualment començen amb un intens escalfament per part del nostre company Eugeni Fusté, 1 Dan, però aquest cop la sessió la va començar el Mestre Rabell amb unes explicacions molt detallades de diversos Kokyu-ho.

Nuria Bertran Jordi Font Joan Rabell

A continuació la Núria Bertran, 2 Dan, va realitzar uns Kokyu nage, seguint la línea de treball de l’inici de la classe. Seguidament el Mestre Jordi Font, 3 Dan, va demostrar una vegada més la seva qualitat amb les tècniques que va explicar, donant pas a la finalització de la classe a càrrec del Mestre Rabell, que va destacar molt la importància de realitzar les tècniques sota el concepte de Ikkokyu (una respiració), segons va remarcar el Mestre Kitaura al seu últim curs a Eivissa.

Aquestes classes mensuals son obertes a qualsevol aikidoka que hi vulgui assistir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>