V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Mestre Kitaura a Bigues 2009

P1020378Aquest any, els clubs d’aikido de Bigues i Granollers, han tingut l’ocasió d’organitzar el II Curs del Mestre Yasunari Kitaura a Bigues. Durant els díes 19 i 20 de setembre els nombrosos practicants han visitat el Pavelló Poliesportiu d’aquesta localitat per asistir a les esperades clases del Mestre.

A part de les nombroses tècniques estudiades sobre atacs de Gyaku hanmi, Ryote dori o Ushiro ryote dori kubishime, durant aquest curs hem pogut practicar també diverses tècniques d’armes amb boken i jo.

Al finalitzar el curs el Regidor d’Esports va llegir un discurs d’agraïment tan pels assistents, com per l’organització de’n Joan Rabell que ha fet possible aquest curs a la localitat de Bigues, com pel Mestre Kitaura.

P9191374 P9201418 P9201424

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>