V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Mestre Yasunari Kitaura a Pamplona

1PA031484Durant el primer cap de semana d”octubre, Aikido Navarra ha celebrat el curs anual del Mestre Yasunari Kitaura a Pamplona.

Al igual que a l’anterior curs, el celebrat a Bigues, el Mestre va dedicar una part d’una classe al treball de boken i jo. A la resta de classes va realitzar tècniques sobre molts diversos atacs, com Gyaku hanmi katatedori, Ryoye dori, Ushiro Ryote dori, Ushiro kata dori, Shomen, kata dori, i Kata dori men uchi.

Va ser un curs amb nombrosos assistents, al que hem pogut asistir aquest any per primera vegada i hem d’agrair la hospitalitat de tots els companys de Pamplona i la simpatía de tots els coneguts habituals als cursos de Kitaura, i varem quedar molt satisfets amb les magnifiques tècniques elaborades pel Mestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>