V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Exhibició Aikido Mataró 2013.

IMG_8584Dissabte 20 de juliol es va fer exhibició anual amb la que Aikido Mataró tanca el curs fins al mes de setembre.

Igual que l’any passat es va fer al Pavelló Eusebi Millán, de 11h a 13h. Com aquesta exhibició forma part dels actes programats per la festa de Les Santes, es va desplaçar fins al pavelló un equip de la televisió del Maresme M1, per fer un petit reportatge.

La idea era mostrar al públic assistent en què consisteix una classe habitual, incloent-hi les diferents formes de treball per donar a entrendre el concepte general de què és l’Aikido.

Es va començar amb un escalfament i alguns kokyu ho per part de’n Samuel, qui va donar pas al mestres Manel i Jaume que van anar explicant tècniques variades en diversos atacs. Seguidament els Mestres d’altres dojos que vem participar a l’exhibició, concretament d’Aikido Vilassar, Aikido Estrac i Aikido Rocafort, vem demostar una tècnica cada un, i després de nosaltres van ser alguns companys 3r Dan de Mataró qui també van tenir el seu moment per demostrar-ne una. I al final en Manel i en Jaume van fer uns minuts de demostració amb randori i jijyu waza.

IMG_8573Em van acompañar a l’exhibició els meus alumnes Laura, Vladi, i Pol a qui agraeïxo molt el seu interés en assistir a classes i cursos, com en Pol que aquesta vegada inclús va aprofitar per entrevistar al mestre Jaume pel seu treball de recerca sobre l’Aikido.

En resum vem gaudir d’una jornada de pràctica molt complerta i ens ho vem passar molt bé malgrat la calor!

Vaig estar fent unes quantes fotos que espero us agradin i podeu veure AQUÍ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>