V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Curs Internacional Yasunari Kitaura Shihan a Madrid

Els díes 12 i 13 de dessembre ha tingut lloc a Madrid el Curs Internacional de fi d’Any organitzat per ACAE i dirigit per Yasunari Kitaura Shihan. S’ha celebrat també l’Assamblea anual d’ACAE.

Els curs d’enguany s’ha fet al Poliesportiu Moscardó, un ampli espai a on ens van trovar un nombre récord de participants provinents de tots els punts de la península i Europa.

Clarament recuperat de la seva operació de genoll, el Mestre ens va sorprendre a tots amb una perfecta elaboració de les tècniques, mostrant una gran dinàmica i treballant els aspectes bàsics d’absorció, desequilibri i projecció, per mirar d’aconseguir el concepte de kimusubi del que el Mestre ens parla en els seus escrits i en els seus cursos; buscant aquest concepte d’acceptació i integració amb uke.

Després de l’espectacular demostració del Mestre a Madrid esperem poder asistir al proper curs que farà a finals de gener a Zaragoza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>