V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Curs del Mestre Kitaura a Caldes d'Estrac

P4252723-1 copiaUn cop més us parlem de l’últim curs que ha impartit el Mestre Kitaura. Aquesta vegada, per aquest curs organitzat conjuntament per Aikido Mataró i Aikido Estrac, ens hem desplaçat al Pavelló Poliesportiu Municipal de Caldes d’Estrac.

Va ser un curs amb elevada assistència de practicants, inclús alguns provinents d’altres Associacions i la Federació.

Continuant la línea de treball que va demostrar als últims cursos, com el d’Eivissa, el Mestre en algún moment va destacar la importància de realitzar les tècniques sota el concepte de Ikkokyu slots online canada (una respiració), paraula que en aquest curset no va fer servir, però si va explicar el concepte desglosant abans els moviments inicials de recepció de l’atac en tres parts per després ajuntar-los en un de sol, sobretot per la correcte elaboració sota l’atac de Jodan tsuki.

Amb la seva simpatía habitual, inclús realitzant algunes tènciques rient, també va remarcar el fet d’expressar el propi Ki en l’elaboració dels moviments, i dirigir-lo cap a l’atacant directament desde Hara.

Acabem amb un bon sabor de boca gràcies al bon ambient del curs, i sobretot al meravellós Aikido que ens ofereix sempre el nostre Mestre Kitaura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>