V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Curs del Mestre Yasunari Kitaura a Menorca

P1311975-2 copiaL’últim cap de setmana de gener, dissabte 30 i diumenge 31, ha tingut lloc el curs del Mestre Yasunari Kitaura a la localitat d’Alaior, a l’illa de Menorca, a on porta celebrant-se 11 anys, ja que el Mestre Kitaura s’hi trova molt a gust.

El Mestre ha basat les classes en els atacs de ryote dori, ushiro ryote dori, ushiro ryokata dori, i yokomen, impartint el curs seguint amb el mateix bon humor que està demostrant últimament i que va caracteritzar el curs de Zaragoza.

El curs es va realizar a la sala adjunta al poliesportiu municipal, i va contar amb un grup de practicants majoritariament menorquins, i també alguns provinents de Mallorca, Mataró i Barcelona, als quals el Mestre va agrair especialment la presència.

S’ha de destacar la cordialitat, amabilitat i simpatía de tots els practicants menorquins i recomanem l’assistència a aquest curs l’any vinent. I desde aquí felicitem al Club Aikido Alaior per l’organització del curs, i desitjem que la recent creació de l’Associació menorquina d’Aikido (ASOMENAI), que preten unificar a tots els practicants d’arreu de Menorca, tingui un gran èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>