V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Curs Mestre Kitaura a Logroño

Els díes 22 i 23 de maig, vem viatjar a Logroño per assisitir al 8è curs que l’Associació Cultural d’Aikido La Rioja organitza a aquesta localitat, sota la direcció del Mestre Yasunari Kitaura. Les classes es van fer al fabulós tatami de 700m2 dins del Poliesportiu situat a la ciutat universitària, un àrea molt maca i ben cuidada, al igual que tota la ciutat de Logroño.

Van ser uns díes de molt bon temps i calor gairebé estiuenca, una calor que a pesar que s’incrementava durant la pràctica de l’Aikido, els nombrosos assitents vem poder gaudir com sempre de les impresionants tècniques a les que el Mestre ens té acostumats.

Juntament amb la fotografia que ens vem fer amb el Mestre Kitaura, us deixem una imatge del Mestre corregint la forma d’atacar en Jodan tsuki, subrallant que ha de ser la mateixa que l’atac en Tanto dori, ja que el cop de puny deriva de l’atac amb Tanto (espasa curta), i explicant tot seguit la correcta elaboració de la defensa sobre aquest atac, al que va dedicar la classe de diumenge matí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>