V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Classe de Núria Bertran

L’èxit de les sessions de dissabte d’Aikido Estrac és indiscutible. Un bon ambient, les ganes de passar-s’ho bé i uns amfitrions que saben cuidar els detalls han fet d’aquesta proposta una activitat a tenir ben encerclada en el calendari.

Aquest passat dissabte el mestre convidat ha estat la Núria Bertran, 2n Dan d’Aikikai i sensei d’Aikido Rocafort, el nostre club. S’ha tractat d’una classe de dues hores on, partint dels atacs aihanmi katatedori i shomen uchi, s’han treballat tècniques com ikkyo, kote gaeshi o koshi nage.

Naturalment no podia faltar el treball de diferents formes de kote gaeshi i kokyu nage, segells d’identitat que de fet van quedar integrats en la pinzellada de jo waza que vam practicar: un atac amb jo que era resolt amb agafada clàssica de kote i que acabava amb projecció.

Com a practicant habitual del Rocafort puc dir que estava familiaritzat amb l’estil, dins del que resulta habitual en una classe regular, però amb el valor de poder practicar amb companys vinguts d’altres dojos. Aixó si, se’ns va quedar petit el tatami!

I després de l’entrenament, la clàssica parada a Can Tomàs per fer la cerveseta i àpat per recuperar les energies.

Nuria Nuria Nuria Dojo Koshi Nage Dojo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>