V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Tanto waza

Amb l’arribada del mes de setembre acaba l’habitual pausa estiuenca i s’inicia l’activitat als dojos. I els companys d’Aikido Estrac han volgut inaugurar la nova temporada amb les ja consolidades (i molt recomanables) sessions de dissabte on un mestre és convidat al seu dojo per a impartir una classe a tot aquell que vulgui assistir-hi.

En aquest cas el mestre ha estat el David Caballero, 3r Dan d’Aikikai i practicant del Kihon, qui ha dirigit una classe de dues hores basada en tanto waza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>