V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Stage a Palermo Mestre Rabell i Mestre Sicali

El dissabte 13 de maig es va celebrar a Palermo un stage amb els Mestres Rabell i Sicali, amdós 5è Dan Aikikai. Un event pensat per conèixer i intercanviar les nostres diverses formes de practicar Aikido.

L”organitzador d”aquest curs ha sigut l”Enrico Ferrara, antic Mestre d”un practicant d”Aikido Rocafort i alhora alumne del Mestre Sicali. L”Enrico va venir a visitar-nos a Barcelona al novembre passat i va impartir classe al Dojo de Bigues i Riells.

El Mestre Vincenzo Sicali és el representant i dirigent de l’Scuola Mediterranea di Aikido, la qual està formada per nombrosos dojos a slots online Sicilia, Malta i Turquia.

Per nosaltres va ser molt interesant i educatiu veure les diferències en l’elaboració de les tècniques del Mestre Sicali, i pels assistents italians tota una experiencia poder conèixer el nostre estil seguint la línea del Mestre Kitaura, de la qual van quedar molt satisfets i contents.

Tot plegat, tant l’Aikido com el turisme a la ciutat de Palermo, i la simpatía i hospitalitat dels nostres companys sicilians, va ser una grata experiència, que tots volem tornar a repetir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>