V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Entrega de diplomas Dan Aikikai

El dissabte 3 de març l’ACAC va organitzar una classe especial per a l’entrega de diplomes de Dan d’Aikikai.  Els anfitrions en aquesta ocasió van ser els companys de  l’Associació Aikido Adrianenca de Sant Adrià de Besòs (Barcelona), que ens van oferir un fabulós espai per practicar, ampli i ben il·luminat amb llum natural, en un día assolejat en el que feia gust practicar.

Per a aquest acte especial es van fer tres hores de classe impartides pels mestres Manel Fernández, Xavier Revilla, i Jaume Gelabert, tots ells 6è Dan d’Aikikai.

En acabar les classes es van entregar els diplomes de tots aquells que es van examinar de 1r i 2n Dan a l’any 2010, i la nostre companya Laura, molt il·lusionada va recollir el de 1r Dan.

S’ha de dir que l’event va reunir un nombre elvevat de practicants sobre el tatami, va ser tot un èxit d’assitència.

Podreu trovar la resta de fotos del día a la nostre: GALERÍA DE LA CLASSE D’ENTREGA DIPLOMES

I aquest cop vem poder filmar una mica durant la pràctica així que us deixem un petit vídeo del mestre Jaume Gelabert impartint classe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>