V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Yasunari Kitaura Shihan a Zaragoza

Després de més de vint anys el nostre Mestre Yasunari Kitaura ha tornat a impartir un curs a la ciutat de Zaragoza. En aquests dos díes, divendres i dissabte 22 i 23 de gener, s’han viscut retrovaments entre aikidoques veterans als quals el Mestre també feia anys que no havia tingut ocasió de veure.

El Mestre Kitaura ha impartit el curs amb l’alegria d‘aquests retrovaments i la il·lusió de veure com un nou grup de practicants va creixent a Zaragoza; alguns dels quals ha examinat de 1er i 2on Dan.

Al Mestre l’hem pogut veure de més bon humor que mai explicant que el treball desde Hara i la projecció de la línea de Ki cap l’adversari son conceptes bàsics i imprescindibles per a una bona elaboració de la tècnica realitzada amb equilibri, estabilitat, i posicions correctes de peus i tot el cos.

El lloc de pràctica, un tatami no gaire gran dins del Poliesportiu Universitari, ens ha ofert la oportunitat de veure al Mestre molt a prop nostre, podent disfrutar així millor de les seves tècniques.

La representació d’ACAC estava formada per practicants provinents dels clubs Aikido Mataró, Aikido Estrac, Aikido BIR, i Esportiu Rocafort. El Mestre va agraïr l’assistència, tan pública com privadament, a tots els que hem assistit de fora de Zaragoza.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>