V Curso Internacional de Aikido en Guadarrama

El último fin de semana de julio, y por quinto año consecutivo, el Maestro Kitaura impartió en Guadarrama el curso con el que se cierra la temporada de Aikido antes del descanso estival.

Stage Toulouse 2014

Mestre Yasunari Kitaura a Benetusser

Avui us parlem del curs organitzat per l’Associació Cultural Valenciana d’Aikido els díes 19 i 20 de febrer.

Aquest curs es venia celebrant anualment a les instalacions del gimnàs Herca de Torrent, però degut al creixent nombre d’assitents, les instalacions d’aquest gimnàs es quedaven petites, així doncs l’organització ha optat per traslladar l’event a l’espaiós poliesportiu del Col·legi de Nuestra Señora del Socorro a la localitat veïna de Benetusser , a on s’ha montat el tatami portat de Madrid propietat d’ACAE.

Els nombrosos assitents al curs vinguts d’arreu d’Espanya, França, i Letonia hem gaudit al màxim de l’espectacle visual que ens ha ofert el Mestre, que s’ha trovat molt còmode impartint aquest curs.

Aquest cop el Mestre, sense deixar de donar importància a com aceptar des de Hara i conduir a l’adversari traçant la línea de Ki, ha reduït les seves explicacions donant aixi un ritme de treball més elevet durant les tres classes, i ens ha mostrat un repertori de tècniques increiblement variat.

A les classes de dissabte ha basat el seu treball en els atacs de ryote mochi i ryote dori, per acabar diumenge elaborant  atacs en ushiro com ushiro ryote dori, ushiro ryo kata dori, i ushiro eri dori men uchi, atac sota el qual va realizar diversos kokyu nage molt interesants.

D’aquesta última classe de diumenge no tenim filmació però us oferim una petita mostra de les tècniques de dissabte al video que adjuntem.

La prensa de la zona també s’ha fet resó d’aquest event publicant una petita noticia amb bones fotografíes del Mestre en acció, fet important ja que ajudarà a difondre el nom de Yasunari Kitaura i de l’Aikido a València.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>